Διάβασμα. Η καλύτερη συνήθεια που μπορεί να υιοθετήσει ένας άνθρωπος. Μέσα από τα βιβλία αποκτάς καινούργια γνώση, νέα οπτική πλευρά στα πράγματα και πάνω από όλα αποφορτίζεσαι από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια βιβλία θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη επιλογή ώστε να συμβάλλουν στην προσωπική σου ανάπτυξη;

Τα προτεινόμενα βιβλία, αυτά που θα δεις παρακάτω θα κάνουν εσένα τον αναγνώστη του Soft Skills Academy, να βρεθείς μακριά από τη Αθήνα και τα περίχωρά της, και να ανακαλύψεις τον κόσμο του Dale Carnegie, How to Win Friends & Influence People, το οποίο ασχολείται με τα θεμελιώδη συναισθήματα και ιδέες του ανθρώπου, συναρπαστικό στην ανάγνωση και εύκολο στην εφαρμογή του. Με τον Allan Pease και της Barbara Pease, The Definitive Book of Body Language, θα βρεθείς σε μια εντυπωσιακή ανάλυση για την γλώσσα του σώματος, ενώ από τον  John C. Maxwell, Sometimes You Win–Sometimes You Learn: Life’s Greatest Lessons Are Gained from Our Losses, θα έχεις να μάθεις σημαντικά μαθήματα ζωής ωστέ να μην χρειαστεί να τη πατήσεις και εσύ στην ζωή.

Τα βιβλία υπάρχουν για να τα διαβάσεις και να τα προτείνεις.

Tips: Κοίταξε το εξώφυλλο, και μετά άνοιξε μέσα, έτσι να χαζέψεις τις σελίδες. Διάβασε μια σελίδα. Ύστερα, άλλη μια, κι άλλη μια… Κράτα τα σημεία τα οποία θέλεις να γίνουν δικά σου, προσαρμόζοντας τα στην προσωπικότητα σου.

Author: Νταϊάνα Μεμούσι

download
Categories: Books

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *