Ως Business Coach, ο Γιώργος Γούλας συνεργάζεται με επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας έργα επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, συμβουλευτικής για ζητήματα εργασιών HR και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες coaching συμβάλλοντας τόσο στην επίτευξη των εταιρικών στόχων όσο και στη βελτίωση του οργανωσιακού κλίματος. 

Ως Career Coach, ενδυναμώνει και καθοδηγεί μέσα από ατομικές συνεδρίες νέους άλλα και έμπειρους επαγγελματίες στην επίτευξη των στόχων καριέρας τους. Δημιουργεί μοναδικά βιογραφικά με βάση τα προφίλ και τις επαγγελματικές επιδιώξεις των πελατών, τους προετοιμάζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεντεύξεων εργασίας και τους υποστηρίζει στην εφαρμογή στρατηγικών αναζήτησης εργασίας ή αλλαγής καριέρας. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ εξειδικεύτηκε στο Coaching και στην εκπαίδευση ενηλίκων. 

Δίνει διαλέξεις, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδεύσεις, του αρέσει να γράφει και να μιλάει για την ηγεσία, το ανθρώπινου δυναμικού και την προσωπική ανάπτυξη. Σε κάθε του συνεργασία ψάχνει ενεργά το αμοιβαίο όφελος και την παραγωγή ξεχωριστής αξίας!

Το training που θα πραγματοποιήσει αφορά το goal-setting. Μέσω βιωματικών διαδικασιών θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βασιστούν στα δυνατά τους σημεία για να χτίσουν τους στόχους τους, αλλά και να τους πιστέψουν, να τους βιώσουν έντονα, αποκτώντας το απαιτούμενο πάθος για να τους κυνηγήσουν.