Η Μαριάνθη Καρατζά είναι σύμβουλος οργανωσιακής μάθησης και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας (Τραπεζικός τομέας, Ασφαλιστικός τομέας, Λιανικό Εμπόριο, Φαρμακευτικός τομέας, Ναυτιλιακές επιχειρήσεις, Υπηρεσίες εστίασης κ.ά.). 

Στην πορεία της έχει εστιάσει στην ενδυνάμωση στελεχών και εργαζομένων, ώστε να λειτουργούν στο εργασιακό τους πλαίσιο με τρόπο που να προάγει τη συνεξέλιξή τους με τον Οργανισμό. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλά projects, σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ΓΣΕΕ, ΙΜΕ) με στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης εκπαιδευτών και την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών στην πράξη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δια Βίου Μάθηση (Med – Open University). 

Ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους για να υποστηρίξει τη μάθηση μέσα στους οργανισμούς με τρόπο που να ενεργοποιεί και να ενδυναμώνει τις ομάδες και τις μονάδες!

Το training που θα πραγματοποιήσει αφορά το goal-setting. Μέσω βιωματικών διαδικασιών θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βασιστούν στα δυνατά τους σημεία για να χτίσουν τους στόχους τους, αλλά και να τους πιστέψουν, να τους βιώσουν έντονα, αποκτώντας το απαιτούμενο πάθος για να τους κυνηγήσουν.