Ο Δημήτρης Τσούχλος είναι Master Executive Coach & Organizational Developer πιστοποιημένος από το Center for Advanced Coaching (CAC/USA), Systems Perspective Coach πιστοποιημένος από το Society of Organizational Learning του ΜΙΤ, μέλος του SoL Global Coaching Network, καθώς και μέλος του Hellenic Coaching Association & European Mentoring and Coaching Council (HCA-EMCC). 

Στη δουλειά του  συνδυάζει δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. Από τη μια είναι ένας πολύπλευρος business executive, με μια δυναμική καριέρα 25 ετών σε πρωταγωνιστικές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στους χώρους της Διαφήμισης και της Τηλεόρασης, (τα πιο πολλά σε ανώτατες C-suite θέσεις MD, GM, COO) και από την άλλη έχει μια εκτενή πείρα στο χώρο της ψυχολογίας και της δυναμικής ομάδων, έχοντας συνεργαστεί για πάνω από 20 χρόνια με το AKMA (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου), ένα από τα πλέον γνωστά κέντρα Συστημικής θεραπείας και εκπαίδευσης στην Ευρώπη. 

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες του, έχει την τιμή και τη χαρά να δουλεύει με ανθρώπους από κορυφαίους οργανισμούς, κάνοντας τη διαφορά και υπογραμίζοντας κάθε έργο σε δύο διαστάσεις: Φέρνουμε τα αποτελέσματα ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνουμε το ταξίδι!

Το training που θα πραγματοποιήσει αφορά το goal-setting. Μέσω βιωματικών διαδικασιών θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βασιστούν στα δυνατά τους σημεία για να χτίσουν τους στόχους τους, αλλά και να τους πιστέψουν, να τους βιώσουν έντονα, αποκτώντας το απαιτούμενο πάθος για να τους κυνηγήσουν.